Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dreamtopia kongelig ball - prinsessedukke

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 327,-
På lager
SKU
05195-239
   

Med Barbie Dreamtopia kongelig ball - prinsessedukke kan du ta fantasien til magiske steder. Barbie dukken går i en nydelig kjole med eventyrlig utseende og kommer med 5 tilbehør for et enda mer magisk utseende. Den flotte kjolen får beundring, hvor enn hun går, med sine mange lag med blonder og stoff. Prikken over i-en er det fine printet med stjerner og stjerneskudd på skjørtet til kjolen.

Med denne dukken kan du være ballets dansedronning hele natten. Unge eventyrlystne vil elske å leke med denne dukken, og kanskje du har samlet flere Barbie Dreamtopia dukker og tilbehør så du kan skape din helt unike Dreamtopia magiske verden.

Innhold:

  • Barbie Dreamtopia kongelig ball - prinsessedukke
  • Børste
  • Smykke
  • 2 Tiara
  • Stjernestav

Detaljer:

  • Mål: ca 29 cm høy
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGFR45
EAN887961768350
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.