Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dreamtopia Mermaid - havfrue med rosa og blått hår

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 158,-
På lager
SKU
02205-149
   

Lag et historiefortellende plask med halen til denne havfruen fra Barbie Dreamtopia. Dukken skinner i klare farger, og halen hennes glitrer i lilla, rosa og blått. Dukken har en skinnende tiara på hodet og sammen med det blå og rosa håret blir hun en fargerik prinsesse.

Barbie havfruedukker kan bøyes i livet slik at du kan late som hun svømmer, hun kan også sitte i vannkanten. Perfekt for fantastiske eventyr!

Inneholder:

  • Barbie Dreamtopia havfrue

Detaljer:

  • Mål: ca 29 cm (H) 
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGJK08
EAN887961812985
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.