Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dreamtopia Mermaid - havfrue med rosa og blått hår

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
02205-149
   

Lag et historiefortellende plask med halen til denne havfruen fra Barbie Dreamtopia. Dukken skinner i klare farger. Halen hennes glitrer i lilla, rosa og blått.

Dukken har en skinnende tiara på hodet og sammen med det blå og rosa håret blir hun en fargerik prinsesse.

Barbie havfruedukker kan bøyes i livet slik at du kan late som hun svømmer, hun kan også sitte i vannkanten. Perfekt for fantastiske eventyr!

Innhold:

  • Barbie Dreamtopia havfrue med rosa og blått hår

Detaljer:

  • Mål: H29 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGJK08
EAN887961812985
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.