Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Barbie Dreamtopia Nurturing Story - blond dukke med hund og 2 drager

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. 

Vår lavpris: 297,-
Få igjen på lager
SKU
04205-45
   

Hjelp Barbie prinsessedukken fra Dreamtopia med å ta vare på sine dragevenner og en valp. Både den rosa og den blå babydragen elsker sengen sin.

Den ene sengen er en måneformet vugge og den andre er en sky-formet matte med uro. I disse søte sengene kan baby-dragene bli underholdt med de fargerike og søte uroene. Den kongelige hunden med egen krone er også med, den kan slappe av i sengen sin med sin egen rangle-leke eller leke med sine drage-venner. Med lekesettet følger det også med en dukke som har på seg en rosa og fargerik kjole med stjerner på. Håret hennes er langt og lyst og på toppen har hun på en tiara.  

Når du kommer inn i Dreamtopia, våkner du til en verden der drømmer blir virkelighet! Barn kan samle alle Barbie Dreamtopia dukker og leker for å bygge en verden og la drømmene deres fly.

Inneholder:

  • Barbie Prinsesse dukke 
  • 2 drage-babyer
  • 1 hund
  • Måneseng
  • Hundeseng
  • Lekematte med uro
  • Flaske
  • Rangle

Detaljer:

  • Mål dukke: 30 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGJK51
EAN887961813197
MerkeBarbie
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.