Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dreamtopia Sparkle Lights - havfrue med hale som beveger seg og lyser

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 287,-
På lager
SKU
02205-180
   

Lag et plask med Barbie Dreamtopia Sparkle – havfrue. Hun kan nemlig svømme. Halen hennes lager magiske svømmebevegelser og lyser opp – ja, hun kan til og med svømme under vann! Alt du trenger å gjøre er å trykke på knappen og halen begynner å lage svømmebevegelser. Dypp henne i vannet og se det magiske lysshowet. Hvis du beveger henne til siden, skifter lyset farge.

Den krystallklare halen hennes er lilla, og tuppen er skinnende og flerfarget. Hun har blondt hår med rosa striper og en nydelig tiara i knall turkis. For et fyrverkeri av farger! Nå kan du dykke inn i historiefortellinger med Barbie havfrue ved din side. Det er opp til deg hvor dere skal, men vi kan anbefale Dreamtopia!

Detaljer:

  • Mål: H29 cm
  • Batteribehov: LR44 batterier (demobatterier inkludert)
  • Beveger halen
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGFL82
EAN887961765236
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.