Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dreamtopia Sweetville dukkehus - SETT PÅ TV

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 996,-
På lager
SKU
10172-160
   

Gå inn i Barbie Dreamtopia Sweetville slottet og bring en verden av havfruer, prinsesser og feer til live. Inspirert av magien fra Sweetville er dette slottet fullt av deilige overraskelser.

Dette store to-etasjes huset har lyse farger, signaturdetaljer i alle vinkler, vinduer og tårn. Klassiske rom som inngangspartiet, spisestue, soverom og bad kommer med eventyrlige detaljer.

Det følger med:

  • Lysekrone
  • Bord og stoler
  • Seng
  • Basseng på verandaen

Dukker følger ikke med

  • Mål: 16,5 x 63,5 x 38,1 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellDYX32
EAN887961424669
MerkeBarbie
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.