Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dreamtopia Sweetville Princess

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 376,-
På lager
SKU
10172-158
   

Denne Barbie-prinsessedukken bringer magien fra Barbie Dreamtopia Sweetvile til liv med lys og lyd. Det er enkelt å starte showet, bare trekk ned Barbies stav og musikken starter.

En av fire forskjellige lydsekvenser, inkludert Dreamtopia tittelsangen, vil spille av mens dukkens overdel lyser.

Dukken kommer med:

  • Skjørt
  • Tiara
  • Sko

Alder: fra 3 år

Produktdetaljer
ModellDYX28
EAN887961424638
MerkeBarbie

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.