Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dreamtopia Sweetville Princess

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 227,-
På lager
SKU
10172-158
   

Denne Barbie-prinsessedukken bringer magien fra Barbie Dreamtopia Sweetvile til liv med lys og lyd. Det er enkelt å starte showet, bare trekk ned Barbies stav og musikken starter.

En av fire forskjellige lydsekvenser, inkludert Dreamtopia tittelsangen, vil spille av mens dukkens overdel lyser.

Dukken kommer med:

  • Skjørt
  • Tiara
  • Sko

Alder: fra 3 år

Produktdetaljer
ModellDYX28
EAN887961424638
MerkeBarbie
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.