Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dress-Up - dukke med lyst hår og 3 fargerike antrekk

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 358,-
På lager
SKU
06206-3
   

Dette settet fra Barbie gir barnet mulighet til å forestille seg Barbie på eventyr både til havs, på land og i skyene. Settet kommer med en Barbie-dukke og tre forskjellige antrekk, med over 18 kombinasjoner. Du kan velge å kle din Barbie om til en havfrue, prinsesse eller fe - eller kanskje en kombinasjon av disse? Det er opp til deg hva som blir Barbie's neste eventyr!

Hver del har flotte og fargerike detaljer og trykk. Klær og tilbehør festes enkelt og består av langt prinsesseskjørt, vinger, tiara, havfrue-hale og mer. Gjør deg klar for nye eventyr med Barbie i Dreamtopia, en verden hvor drømmer blir til virkelighet.

Inneholder: 

  • Barbie Dress-up dukke
  • Langt prinsesseskjørt
  • Vinger, tiara og havfrue-hale
  • Og mer

Detaljer:

  • Lengde dukke: ca. 32 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Farger og dekorasjoner kan variere fra bilde

Produktdetaljer
ModellGJK40
EAN887961813135
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.