Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie brud

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 227,-
På lager
SKU
7769
   

Eventyrfigurer kommer fra eventyrland og magiske riker hvordet bor fantastiske skapninger og det skjer vidunderlige ting. Med denne vakre brudedukken kan du arrangere et praktfullt bryllup på det kongelige slottet.

Hun er kledd i en nydelig brudekjole med rosa detaljer, slør og brudebukett. Hun mangler bare en drømmeprins som hun kan leve lykkelig med allesine dager.

  • Fra 3 år
Produktdetaljer
ModellCFF37
EAN887961056341
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.