Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Glam cabriolet - dukke inkludert

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 347,-
På lager
SKU
04184-75
   

Vær med Barbie på kjøretur! Ta på bilbelte og kjør avgårde i den rosa glitrende bilen. Denne flotte bilen glitrer og din Barbie kan kjøre i stil. Barbie-dukken kommer med en blomstrete kjole og solbriller.

Innhold: 

  • Barbie med blomstrete kjole og solbriller
  • Bil

Detaljer:

  • Mål Barbie: 29 cm høy
  • Mål bil: ca L36 xB19 x H 19 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellFPR57
EAN887961615517
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.