Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie dukke med rosa cabriolet bil

-24%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

24%
Kampanjepris 225,- Vår lavpris: 297,- Du sparer: 72,-
På lager
SKU
04184-75
   

Bli med Barbie ut på tur i denne stillige rosa cabriolet bilen. Bilen har rullende hjul slik at bilen kan kjøre rundt. Det er plass til to dukker i bilen slik at Barbie kan ta med en venn. Setebeltet kan tas av og på slik at Barbie er sikker når hun kjører rundt. Bilen er rosa og glitrer og har kule detaljer som GPS og Barbie merket. Med bilen følger det med en Barbie dukke som har på seg blomstrete kjole og solbriller.

Inneholder: 

  • Barbie dukke
  • Cabriolet bil

Detaljer:

  • Mål Barbie: 29 cm høy
  • Mål bil: 36 x 19 x 19 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellFPR57
EAN887961615517
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.