Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Extra Deluxe dukke med blått hår - mix og match til 30 ulike antrekk

-50%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

50%
Kampanjepris 197,- 394,- Du sparer: 197,-
På lager
SKU
08218-15
   

Denne Barbie Extra Deluxe dukken elsker mote og farger. Med dukken følger det med mix og match klær slik at hun lage mer enn 30 forskjellige outfits for enhver anledning. Barbie dukken har sin egen unike stil, med langt lyseblått hår og en liten hårsløyfe på toppen av hodet. Du kan snurre på motehjulet inne i emballasjen for å se alle klærne som følger med, en transformerende kjole, tre skjørt, glitrende bukser, to topper og mye mer. Kattungen til Barbie dukken har også sin egen personlighet, med en tiara, et halsbånd og eget speil. Dukken har 11 bevegelige ledd, slik at hun alltids er klar til å posere med det nye antrekket hennes.

Inneholder:

  • Barbie Extra Deluxe dukke
  • 30 ulike antrekk med mix og match
  • 1 kattunge

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGYJ69
EAN887961973280
MerkeBarbie
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.