Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Extra dukke #3 med 15 tilbehør - med rosa pelskåpe og enhjørninggris

-51%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

51%
Kampanjepris 184,- 373,- Du sparer: 189,-
På lager
SKU
02216-215
   

Barbie extra dukker rocker motebildet med utfordrende stiler og klare farger. Hver dukke har deres egne, unike stil som er både leken og og utfordrende. Deres kjæledyr, som alle er ulike, men likevel nydelige har masse personlighet som sine eiere.

Barbie Extra lar barn utforske selvbilde gjennom stil, og tilbyr spennende mote og stylinglek med utstillingsklare dukker, med hele 11 ledd for å fange øyeblikket og gjør en posering. Barbie Extra er ute etter å ha det moro med glitrende mote, gummibjørner, emojis og hår som får dem til å skille seg ut i mengden - ta med det ekstra vibber hvor enn du går.

  • Barbie Extra dukke med langt, lyst hår med rosa underhår
  • Dukken har rosa pelskåpe, sølvfarget topp og blå bukse med stjerner samt hvite sko
  • Med sitt eget kjæledyr inkludert, rosa gris med horn og vinger

Inneholder:

  • Barbie Extra dukke med tilbehør
  • Kjæledyr - enhjørning-gris med vinger
  • Sky-seng til kjæledyr

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGRN28
EAN0887961908480
MerkeBarbie
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.