Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Fashionistas #137 - dukke med fregner og brunt, bølgete hår og fargerik, rutete skjortekjole

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 147,-
Få igjen på lager
SKU
08205-04
   

Barbie Fashionistas #137 dukken har et langt, bølgete hår og masse søte fregner i ansiktet. Brunetten med de blå øynene er kledd i et trendy og søtt antrekk, med en rutete rød, blå og rosa kjole. I tillegg har dukken på seg flate, hvite sko og et knallgult armbånd. Med dette antrekket er Barbie klar til både en koselig dag i parken, samt en morsom bursdagsfest.

Barbie Fashionistas dukkene er designet for å gjenspeile den verden vi ser i dag, og skal tilby barn uendelige måter å skape historier og eventyr på. Fashionistas dukkene har ulike kroppsfasonger, hårfarger, hudfarger og stil. Sammen med deg er Barbie Fashionistas her for å lage utallige og morsomme eventyr.

Inneholder:

  • Barbie Fashionistas #137 dukke
  • Fargerik rutete kjole
  • Hvite sko
  • Gult armbånd

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGHW53
EAN887961804416
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.