Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Fashionistas #138 - Ken dukke med langt blondt hår, batikkmønstret singlett og shorts

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 146,-
På lager
SKU
02205-160
   

Denne Ken-dukken #138 fra Barbie Fashionistas har anlagt en ekte hippiestil, med det lange blonde håret som blafrer i vinden når han tar seg en tur på stranden.  Den mannlige Fashionistas-dukken har en muskuløs kropp, og er kledd i en batikkmønstret singlett og mørke dongrishorts. Ken elsker å være ute i sola, og de hvite sneakersene står godt til den solbrune huden hans.

Barbie Fashionistas dukkene er designet for å gjenspeile den verden vi ser i dag, og skal tilby barn uendelige måter å skape historier og eventyr på. Fashionistas dukkene har ulike kroppsfasonger, hårfarger, hudfarger og stil. Sammen med deg er Barbie Fashionistas her for å lage utallige og morsomme eventyr.

Inneholder:

  • Barbie Fashionistas Ken dukke #138
  • Batikkmønstret singlett
  • Mørke jeansshorts
  • Hvite sko

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGHW66
EAN887961804461
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.