Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dream Closet - garderobesett med dukke, klær og tilbehør

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 786,-
På lager
SKU
07206-110
   

Med Dream Closet har din Barbie-dukke alt en motedukke kan drømme om. Dette settet kommer med dukke og et utvalg klær til din Barbie's garderobe. Heng opp tøyet på klesstativet, og sett sko og tilbehør i en av de mange hyllene. Her har dere full oversikt, med speil inkludert kan barbie beundre seg selv og se om antrekket passer sammen. En egen arbeidsstasjon med inspirasjonstavle hvor Barbie kan forberede seg eller sjekke ut ideer til nye stiler. Settet kan enkelt lukkes slik at du kan ta det med deg hvor enn du skal.

Innhold:

  • Stort walk-in skap
  • Barbie-dukke
  • Klær, sko og tilbehør
  • Hengere, lampe og tavle
  • Laptop
  • Klistremerke-ark

Detaljer:

  • Mål: 60 cm
  • Alder: fra 3 år

Barbie Fashionista dukkene er designet for å gjenspeile den verdenen vi ser i dag, og skal tilby barn uendelige måter å skape historier og eventyr på. Fashionista dukkene har ulike kroppsfasonger, hårfarge, hudfarge og stil. Sammen med deg er Barbie Fashionista her for å lage utallige og uendelige eventyr.

Produktdetaljer
ModellGBK10
EAN887961716436
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

LEGO-nyhetene fra mars i salg nå!

Se marsnyhetene fra LEGO her!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.