Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Fashionistas Ken Doll #129 - blå skjorte

-40%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
40%
Kampanjepris 98,40 Vår lavpris: 164,- Du sparer: 66.-
På lager
SKU
02205-143
   

Ken er klar fro nye eventyr og her kommer han i en blå skjorte, hvit shorts og oransje sko. Stilig! Hvor skal Ken og hva skal han oppleve? Det er opp til deg, og det er bare fantasien som begrenser deg.

Barbie Fashionista dukkene er designet for å gjenspeile den verdenen vi ser i dag, og skal tilby barn uendelige måter å skape historier og eventyr på. Fashionista dukkene har ulike kroppsfasoneger, hårfarge, hudfarge og stil. Sammen med deg er Barbie Fashionista her for å lage utallige og uendelige eventyr.

Innhold:

  • Ken
  • Skjorte
  • Shorts
  • Sko

Detaljer:

  • Mål: H29 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGDV12
EAN887961752779
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.