Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Fashionistas Ken Doll #138 - Ken med langt hår

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 146,-
På lager
SKU
02205-160
   

Ken har anlagt en ekte hippiestil, det lange håret svaier i vinden når han tar seg en tur på stranden. Denne Ken dukken elsker turer i parken, skateparker og bål på stranden i skumringen.

Barbie Fashionista dukkene er designet for å gjenspeile den verdenen vi ser i dag, og skal tilby barn uendelige måter å skape historier og eventyr på. Fashionista dukkene har ulike kroppsfasoneger, hårfarge, hudfarge og stil. Sammen med deg er Barbie Fashionista her for å lage utallige og uendelige eventyr.

Innhold:

  • Ken
  • Topp
  • Shorts
  • Sko

Detaljer:

  • Mål: H29 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGHW66
EAN887961804461
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.