Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie Fashionistas Ultimate Closet - klesskap med kleshengere

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 243,-
Utsolgt
SKU
06195-223

Barbie elsker klær, og trenger et sted til alle antrekkene sine. Dette fantastiske Ultimate Closet klesskapet fra Barbie Fashionistas rommer flere antrekk og har plass til mye tilbehør i hyllene. Klesskapet kommer med 6 kleshengere, og dørene på det rosa skapet er gjennomsiktige slik at du kan skimte innholdet fra utsiden. Bakveggene i skapet har en illusjon av et allerede fullt klesskap, for alle vet at Barbie er en ordentlig fashionista! Fyll det opp med fantastiske antrekk og tilbehør (kjøpes separat) til din Barbiedukke (kjøpes separat) og la omkledningen begynne! Det smarte garderobeskapet kan enkelt lukkes og fraktes ved hjelp av håndtaket i toppen.

Inneholder:

  • Barbie Fashionistas Ultimate Closet klesskap
  • 6 kleshengere

Detaljer:

  • Mål: 32 x 9 x 34 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år

Merk: Klær, tilbehør og dukke medfølger ikke.

Produktdetaljer
ModellGBK11
EAN887961716443
MerkeBarbie
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.