Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Fashions - 2 antrekk - hvilket får du?

-45%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
45%
Kampanjepris 125,- Vår lavpris: 227,- Du sparer: 102,-
På lager
SKU
08195-29
   

Med disse fantastiske pakkene med 2 antrekk kan du kle din Barbiedukke til fest. Hver pakke inneholder 2 antrekk og 2 tilbehør. Hvilken pakke du får er en overraskelse. Uansett hvor Barbie skal er disse antrekkene ideelle.

Trenger din Barbie en oppgradering i garderoben, da er dette den perfekte klespakken for henne. La deg overraske av hvilken klespakke du får, du vil garantert like alle sammen.

Innhold:

  • Barbie Fashions - 2 antrekk til Barbie

 Detaljer:

  • Passer til Barbiedukker som er 29 cm høye 
  • Mål eske: L23 x B2,8 x H23 cm 
  • Alder: fra 3 år

Merk: lekesettet er assortert og kan leveres i ulike varianter.

Produktdetaljer
ModellFKT27
EAN887961692778
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.