Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Fashions 2-packs - antrekk - kjole og 2 topper

-40%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

40%
Kampanjepris 136,- Vår lavpris: 227,- Du sparer: 91,-
På lager
SKU
02205-146
   

Alle Fashionista dukker trenger en stilfull garderobe. Med denne klespakken får du en enkel sommerkjole, en singlet og en morsom topp med volanger. Det følger også med hjerteformede solbriller og en veske med jordbærtrykk.

Barbie Fashionista dukkene er designet for å gjenspeile den verdenen vi ser i dag, og skal tilby barn uendelige måter å skape historier og eventyr på. Fashionista dukkene har ulike kroppsfasoneger, hårfarge, hudfarge og stil. Sammen med deg er Barbie Fashionista her for å lage utallige og uendelige eventyr.

Innhold:

  • Kjole
  • Topp
  • Siglet
  • Solbriller
  • Veske

Detaljer:

  • Passer 29 cm høye Barbiedukker
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGHX61
EAN887961805352
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.