Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Fashions 2-Packs - sommerklær til dukke

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 227,-
På lager
SKU
02205-147
   

Alle Fashionista-dukker trenger en stilfull garderobe. Med denne klespakken får du to topper, shorts i blomstrete mønster og et skjørt i regnbue-striper. Det følger også med en stilfull veske i blå lær og en hårbøyle.

Barbie Fashionista dukkene er designet for å gjenspeile den verdenen vi ser i dag, og skal tilby barn uendelige måter å skape historier og eventyr på. Fashionista dukkene har ulike kroppsfasoneger, hårfarge, hudfarge og stil. Sammen med deg er Barbie Fashionista her for å lage utallige og uendelige eventyr.

Innhold:

  • 2 x topp
  • Shorts
  • Skjørt
  • Veske
  • Hårbøyle

Detaljer:

  • Passer 29 cm høye Barbiedukker
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGHX59
EAN887961805321
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.