Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Fashions - Teen Titans GO! - skjørt, topp, veske og briller

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 74,-
Utsolgt
SKU
07205-10

Teen Titans GO! inspirert antrekk for Barbie. Antrekket kommer med skjørt, topp, veske og solbriller. Barbie elsker å pynte seg, og med dette antrekket er hun klar for alt. Antrekket kommer i universal fit og er designet for å passe alle kroppsfasonger.

Barbie Fashions er en serie med tøy til barbiedukker. Hver pakke inneholder et antrekk og to tilbehør. Nå kan du kle opp din barbiedukke til alle anledninger. Fashions-serien inneholder alt fra elegante kjoler til hverdagslige bukser og t-skjorter. Fashion-antrekkene passer alle barbie-typer.

Innhold: 

  • Skjørt
  • Topp
  • Veske
  • Solbriller

Detaljer:

  • Passer Barbiedukker som er 29 cm høye
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellFXK71
EAN887961694246
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.