Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Fresh 'n Fun Food Truck - gatekjøkken på hjul med over 30 tilbehør - 43 cm

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Vår lavpris: 574,-
Få igjen på lager
SKU
05205-33
   

Barbie Fresh 'n Fun Food Truck er den ultimate bilen når Barbie er sulten på gatekjøkkenmat. Eller kanskje hun ønsker å åpne sin helt egne restaurant på hjul?

Åpne bakdørene og skyv bilen ut slik at gatekjøkkenet kommer frem. Her er det kjøkkenbenk med komfyr, kjøleskap, benk og luke til salg. Det følger også med en stol som gjester kan sitte på. La gjestene bestille fra menyen og når Barbie er ferdig med å lage mat kan hun ringe i bjellen for å fortelle at det er klart. Gjestene kan velge mellom salater, burgere, pommes frites og mye mer! 

Med lekesettet følger det med over 30 tilbehørsdeler som smoothiestasjon, meny, kasseapparat, matvarer og mye mer. Alt Barbie trenger for å drive en food truck. Når du ønsker å bytte lokasjon, kan du enkelt lukke bilen og kjøre til et nytt hjørne eller en ny by.

Inneholder:

  • Barbie Food Truck
  • Stol
  • Blender
  • Kasseapparat
  • Meny
  • Matvarer
  • Bestikk
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål: 45 cm (L) 
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
ModellGMW07
EAN887961862898
MerkeBarbie
Utbrettbart gatekjøkken på hjul Utbrettbart gatekjøkken på hjul

Stort utvalg

Velg blant masse godt fra menyen, og bestill i kassa.

Gatekjøkken lekesett med 30+ tilbehør Gatekjøkken lekesett med 30+ tilbehør

Skranke

Kunder kan sitte i skranken å vente på maten sin.

Matbil med kjøkkendel og kasse Matbil med kjøkkendel og kasse

Masse utstyr

Alt man trenger som ovn med grill, smoothie-stasjon og mer.

Barbie gatekjøkken lekesett med lekemat og morsomme funksjoner Barbie gatekjøkken lekesett med lekemat og morsomme funksjoner

Morsomme funksjoner

Interaktive funksjoner som lar deg snu maten på grillen.

Barbie Food Truck lekebil med matlaging historiefortelling Barbie Food Truck lekebil med matlaging historiefortelling

30+ deler

Få masse matlaging og historiefortelling fra settet. 

Barbie lekesett med bil med kjøkken og skranke, meny med stort utvalg og lekemat Barbie lekesett med bil med kjøkken og skranke, meny med stort utvalg og lekemat

Clip-on

Noen deler kan festes til Barbie-dukker for realistisk lek.

Barbie® Fresh 'N' Fun™ Food Truck - Expands & Transforms Barbie® Fresh 'N' Fun™ Food Truck - Expands & Transforms
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.