Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Glam Cabriolet

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 276,-
På lager
SKU
09172-85
   

Ta deg ut på veien med denne stilige Barbie Cabrioleten. Bilen har plass til to dukker som er perfekt for Barbie og hennes venner. Cabrioleten har en sporty form og har en spoiler bak og sølvfargede hjul som ruller. Bilen er designet i glitrende rosa med Barbie siluett merke foran. Det følger også med sikkerhetsbelter slik at dukkene er trygge mens de kjører rundt. (dukker selges separat) 

Inneholder: 

  • Barbie Glam Cabriolet

Detaljer: 

  • Alder: fra 3 år 

Merk: dukker selges separat

Produktdetaljer
ModellDVX59
EAN0887961376852
MerkeBarbie
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.