Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie karrieredukke - barnelege dukkesett - blond doktordukke med baby og tilbehør

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 194,-
På lager
SKU
02216-255
   

Utforske en verden av omsorgsglede med dette Barbie barnelege dukkesettet. Når barn leker med Barbie kan de forestille seg alt de kan bli, og liker du å ta vare på og hjelpe andre er barnelege-yrket perfekt for deg! Lekesettet kommer med tilbehør som legen Barbie kan bruke når hun undersøker sin pasient.

Dukken har lyst hår, og er kledd i søt kjole med sommerfugl-mønster, sko og en hvit lege-frakk over. Settet kommer også med et stetoskop, medisinske instrumenter, flaske og tavle. Barna vil elske de uendelige mulighetene for kreativ historiefortelleing og moro med Barbie karrieredukke.

Innhold:

  • 1 Barbie-dukke
  • 1 baby
  • 1 Stetoskop
  • 5 Tilbehør

Detaljer:

  • Mål: ca. 30,5 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGVK03
EAN0887961928068
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.