Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Karrieredukke - dukke og 8 overraskelser inkludert

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 324,-
På lager
SKU
08195-06
   

Oppmuntre til fantasi og introduser nye muligheter med Barbie karrieredukke – overraskelse. Dukken kommer med to antrekk som passer to ulike karrierer, men hvilke karrierer har din dukke? Det er en overraskelse.

I dette settet kan du få en Biokjemiker, en musiker, en veterinær, en artist, en idrettsutøver eller en kokk – du finner først ut hva din dukke jobber med, når du åpner boksen. Så spennende. Hver dukke har to karriereantrekk og inviterer til fantasifullt rollespill og innlevelse.

Innhold:

  • Barbiedukke 
  • 2 x karriereantrekk

Detaljer:

  • Mål dukke: 29 cm høy 
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGFX84
EAN887961772579
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.