Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Karrieredukke - dukke og 8 overraskelser inkludert

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 324,-
På lager
SKU
08195-06
   

Oppmuntre til fantasi og introduser nye muligheter med Barbie karrieredukke – overraskelse. Dukken kommer med to antrekk som passer to ulike karrierer, men hvilke karrierer har din dukke? Det er en overraskelse.

I dette settet kan du få en Biokjemiker, en musiker, en veterinær, en artist, en idrettsutøver eller en kokk – du finner først ut hva din dukke jobber med, når du åpner boksen. Så spennende. Hver dukke har to karriereantrekk og inviterer til fantasifullt rollespill og innlevelse.

Innhold:

  • Barbiedukke 
  • 2 x karriereantrekk

Detaljer:

  • Mål dukke: 29 cm høy 
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGFX84
EAN887961772579
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.