Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Karrieredukke - popstjerne

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 164,-
På lager
SKU
10195-73
   

Drøm deg vekk med Barbie karrieredukker. Denne Barbien har en travel hverdag som popstjerne. Hun har rosa hår og et kult antrekk i glitter og sølv. De lilla skoene er akkurat det hun trenger når hun går ut på senen. Barbiedukken kommer her med et mikrofonstativ og en mikrofon som kan tas av. Lev deg inn i popstjerne-drømmen din og lek at du skal opptre for hundrevis av mennesker. Så morsomt!

Innhold:

  • Barbiedukke
  • Mikrofonstativ
  • Mikrofon
  • Antrekk med sko

Detaljer:

  • Mål Barbie: 29 cm høy
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellFXN98
EAN887961696868
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.