Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Karrieredukke - Smoothie bar lekesett med blond dukke og smoothiebutikk

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Vår lavpris: 288,-
Medlemspris 150,-
På lager
SKU
06227-69
   

Lag forfriskende smoothier sammen med Barbie med dette Smoothie Bar lekesettet! Settet kommer med en Barbiedukke og en smoothie-butikk, og utstyr til å lage deilig drikke. Hell kaldt vann i glassene og se glasset skifte farge som om det skulle vært en ekte smoothie! For å tilbakestille kan du fylle koppene med varmt vann, og begynne på nytt. Hjelp Barbie å lage de beste smoothiene til kundene ved å bruke blenderen, frukt og to-go-koppene. Når drikkene er ferdig kan Barbie rope opp bestillingene, og ta betalt i kassen. Iført en søt sommerkjole med frukttema og et forkle er Barbie klar til å betjene alle smoothie-tørste kunder. Lekemulighetene er mange, og barn vil elske de ulike kreative historiene de kan spille ut med dette lekesettet.

Inneholder:

 • Barbiedukke
 • Smoothie-bar
 • 2 fargeskiftende kopper med lokk
 • 2 flasker
 • 2 frukt-klaser
 • Fruktkurv
 • Blender
 • Kasse
 • Skål

Detaljer:

 • Mål: ca. 30 cm
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGRN75
EAN887961908954
MerkeBarbie
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.