Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Karrieredukke - veterinær

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 164,-
På lager
SKU
04205-47
   

Drøm deg vekk med Barbie karrieredukker. Denne Barbien har en travel hverdag på dyreklinikken. Hun har på seg en blå kjole med dyretrykk og en hvit frakk. Det følger også med et stetoskop, slik at hun kan undersøke pasientene sine ordentlig. Hjelp henne å ta hånd om alle pasientene og opplev en innholdsrik dag på dyreklinikken.

Innhold:

  • Barbie karrieredukke – veterinær
  • Stetoskop
  • Katt

Detaljer:

  • Mål: ca 29 cm høy
  • Alder: Fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGJL63
EAN887961813630
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.