Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Ken brudgom - dukke med dress - 5 tilbehørsdeler

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 234,-
På lager
SKU
05218-50
   

Denne stilige Barbie Ken brudgommen er klar til å gi sitt "JA". Barbie Ken er klar for den store dagen med mørkeblå dress, skjorte, sløyfe og brune dress-sko. Ikke nok med det! Han imponerer med både bryllupskake, blomsterbukett og ringeske. Spill ut alle slags bryllupshistorier med Ken-dukken når han er klar til å gå ned midtgangen.

Inneholder:

  • 1 Barbie Ken brudgom-dukke
  • Bryllupskake og blomsterbukett
  • Ringeske, klokke og solbriller

Detaljer:

  • Mål: dukken er ca 29 cm høy
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGTF36
EAN887961913774
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.