Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Ken Karrieredukke - tannlege

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 174,-
På lager
SKU
05205-76
   

Bli med på tannlegekontoret og hvor du kan erfare hvordan det virkelig er å jobbe som tannlege. Ken har klar tannbørsten og tannkremen, og tannlegefrakken er på. Nå er det bare å bestille time, uansett hvor skummelt du syntes det er å gå til tannlegen.

Barbie karrieredukker inspirerer barn til å drømme stort og sikte høyt. Hver dukke kan oppnå sine mål med karriereinspirerte antrekk og tilbehør. Hvilken karriere drømmer du om?

Innhold:

  • Ken
  • Tannlegefrakk
  • Tannkrem
  • Tannbørste

Detaljer:

  • Mål: H29 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGJL66
EAN887961813654
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.