Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie dukkesett - Ken og Barbie med hund

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 332,-
Få igjen på lager
SKU
10195-43
   

Ken og Barbie kan nå gå tur med den søte hunden sin. Den brune hunden går med Barbie og Ken over alt. Barbie har på seg en søt dongerikjole og Ken har på seg dongeribukse og T-skjorte. Begge har hver sin kopp med lokk og sugerør.

Innhold:

  • Barbiedukke med dongerikjole og sorte sko
  • Barbie Ken med dongeribukse, T-skjorte og hvite sko
  • Hund
  • 2 x kopper med lokk og sugerør

Detaljer:

  • Mål dukker: 29 cm høye
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellFTB72
EAN887961640021
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.