Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie kjøkkensett med dukke og tilbehør

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 587,-
På lager
SKU
09182-162
   

Barbie-dukken inspirerer unge kokker til å lage fantasifulle måltider og historier. Barbies ultimate kjøkken kommer med funksjoner og en rekke tilbehør, akkurat som det du finner på et ekte kjøkken.

Bruk ingrediensene og lag fantastiske retter til venner og familie.

Inneholder:

  • Barbie kjøkken
  • Barbie-dukke
  • 5 deigfarger
  • 20 tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 12 x 53 x 32 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellFRH73
EAN887961626094
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.