Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie malebok med klistremerker

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 72,-
På lager
SKU
09217-53
   

Denne maleboken med Barbie-motiver er perfekt for de kreative som elsker Barbieverden. Bli med og møt Barbie og vennene hennes i Malibu! I denne fargeleggingsboken er det flere sider med de velkjente karakterene fra den vidunderlige dukkeverden. Det er også klistremerker i boken slik at du kan pynte tegningene ytterligere dersom du ønsker det.

Inneholder:

  • Barbie malebok med klistremerker

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell124174
EAN7031651241743
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.