Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Malibu Townhouse dukkehus - 3 etasjer - DLY32

-30%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

30%
Kampanjepris 870,10 Vår lavpris: 1 243,- Du sparer: 373,-
På lager
SKU
22309
   

Med tre etasjer kommer Barbie Malibu Townhouse dukkehuset med uendelig med lekemuligheter. Fire rom og lounge-område på taket, er dette dukkehuset i plast komplett med realistiske detaljer. Flotte møbler og moderne tilbehør inspirerer til kreativ og fantasifull lek. Huset kan enkelt brettes sammen, med tilbehør, slik at det er enkelt å demontere og tar liten plass når det skal oppbevares. 

I første etasje finner du kjøkken og stue, i andre etasje bad, soverom og klesskap til Barbies antrekk, og tredje etasje inneholder lounge-område på taket. Beveg deg mellom etasjene ved hjelp av heisen. 

  • Heis som beveger seg imellom alle de tre etasjene (aktivert av barnet)
  • Takterrassen åpnes når man når øverste etasje og det er en pop-up parasoll som er grei å ha for de varme sommerdagene
  • Lekesettet er utstyrt med lekre og moderne møbler, som avbildet
  • Dukkehuset har flott design og innehar alle de viktige rommene som; kjøkken, soverom, bad, takterrasse. Du kan også henge alle dine Barbie klær i klesskapet oppe!
  • Barbie Malibu Townhouse er beregnet for barn som er fra 3 år og oppover

Et utrolig flott Barbie Lekehus - perfekt for barnerommet!

Inneholder:

  • Barbie Malibu Townhouse dukkehus
  • Møbler til kjøkken, bad, stue, soverom og takterrasse

Detaljer:

  • Mål: 20 x 41 x 74,5 cm
  • Alder: fra 3 år

OBS! Dukker som avbildet er ikke inkludert i pakken. De er kun for illustrasjon.

 

Produktdetaljer
ModellDLY32
EAN887961272079
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.