Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Malibu Townhouse dukkehus - 3 etasjer - DLY32

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 1243,-
På lager
SKU
22309
   

Med tre etasjer kommer Barbie Malibu Townhouse dukkehuset med uendelig med lekemuligheter. Fire rom og lounge-område på taket, er dette dukkehuset i plast komplett med realistiske detaljer. Flotte møbler og moderne tilbehør inspirerer til kreativ og fantasifull lek. Huset kan enkelt brettes sammen, med tilbehør, slik at det er enkelt å demontere og tar liten plass når det skal oppbevares. 

I første etasje finner du kjøkken og stue, i andre etasje bad, soverom og klesskap til Barbies antrekk, og tredje etasje inneholder lounge-område på taket. Beveg deg mellom etasjene ved hjelp av heisen. 

  • Heis som beveger seg imellom alle de tre etasjene (aktivert av barnet)
  • Takterrassen åpnes når man når øverste etasje og det er en pop-up parasoll som er grei å ha for de varme sommerdagene
  • Lekesettet er utstyrt med lekre og moderne møbler, som avbildet
  • Dukkehuset har flott design og innehar alle de viktige rommene som; kjøkken, soverom, bad, takterrasse. Du kan også henge alle dine Barbie klær i klesskapet oppe!
  • Barbie Malibu Townhouse er beregnet for barn som er fra 3 år og oppover

Et utrolig flott Barbie Lekehus - perfekt for barnerommet!

Inneholder:

  • Barbie Malibu Townhouse dukkehus
  • Møbler til kjøkken, bad, stue, soverom og takterrasse

Detaljer:

  • Mål: 20 x 41 x 74,5 cm
  • Alder: fra 3 år

OBS! Dukker som avbildet er ikke inkludert i pakken. De er kun for illustrasjon.

 

Produktdetaljer
ModellDLY32
EAN887961272079
MerkeBarbie
Alder3-6

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.