Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie med Fiat 500 - dukke og bil

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 547,-
På lager
SKU
07184-90
   

Med sin nye Fiat 500 kan Barbie rase gjennom verdens gater. Reis til nye destinasjoner med denne italienske bilen, utstyrt med to dører som kan åpnes og hjul som spinner - det er bare fantasien som setter begrensninger!

Denne hvite bilen har fire seter, rosa interiør, trendy detaljer og ikoniske logoer.

Sett Barbie i førersetet og start bilen for å dra på eventyr. Barbie er klar til å utforske verden, og drar på tur i blå jumpsuit, hvite sneakers, smykke og solbriller.

Dette settet inneholder:

  • Barbie-dukke med antrekk og tilbehør
  • Fiat 500-bil

Detaljer:

  • Dukken er ca 29 cm høy
  • Mål: 44,4 x 22,9 x 25,4 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellFVR07
EAN887961665321
MerkeBarbie
Alder4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.