Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Mermaid Power Doll - Skipper dukke med avtagbar havfruehale, kjæledyr og tilbehør - 28 cm

-50%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

50%
Kampanjepris 171,- 342,- Du sparer: 171,-
På lager
SKU
11226-34
   

Akkurat som hennes karakter i Barbie Mermaid Power er Skipper-dukken klar til å gå gjennom en havfrue-forvandling. Barn kan spille ut sine eventyr på land med Skipper i kledd en søt badedrakt, i tillegg til 10 moteplagg og fortellingstilbehør som inkluderer en nydelig kjæledyr-venn. Når det er tid for å ta til sjøs kan du bruke havfrue-halen, overdelen, tiaraen og belte for å forvandle Skipper til en magisk havfrue. 

Med Barbie Mermaid Power dukker kan barn gjenskape sine favorittøyeblikk eller drømme opp nye fortellinger selv. Sett i gang historien med Skipper i sin blå og lilla svømmedrakt og hennes fantastiske sommerfugl-venn.

Inneholder:

  • Barbie Skipper dukke
  • Sommerfugl
  • Skjørt, sko-par
  • Havfruehale, tiara og belte
  • Solbriller, hodetelefoner
  • Kamera, stjerne-tilbehør

Detaljer:

  • Mål dukke: ca 28 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellHHG55
EAN0194735066971
MerkeBarbie
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.