Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie baderom møbelsett - dukke, vask med speil, toalett og baderomsmatte

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
02216-249
   

Barbiedukke og møbelsett gjør hverdagsrom til noe spesielt. Gjør Barbie sitt bad koselig og kult med dette baderomssettet som kan arrangeres og ommøbeleres etter eget ønske. Baderomsinnredningen har rosa detaljer som rosa dolokk og ramme rundt speil, samt en turkis matte.

Barbiedukken har lyst hår og rosa hårbånd. Rundt seg har hun på seg et blomstrete håndklede, klar for morgenstellet. Enten settet brukes i et Barbie dukkehus (selges separat) eller til å leke med på egenhånd, byr dette lekesettet på timevis med kreativ lek og moro.

Inneholder:

  • Barbiedukke
  • Kommode med vask og speil
  • Toalett
  • Matte
  • Og mer

Detaljer:

  • Mål dukke: 30 cm (H)
  • Mål bad: 6 x 13 x 29 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGRG87
EAN0887961904086
MerkeBarbie
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.