Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie og scooteren hennes

-30%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

30%
Kampanjepris 239,40 Vår lavpris: 342,- Du sparer: 103,-
På lager
SKU
08195-26
   

Barbie skal ut på scooter-tur, og hun bruker selvfølgelig den rosa scooteren hennes. Den rosa hjelmen matcher kjøretøyet og det er ingen tvil om at Barbie er motebevisst! Dukken har langt lyst hår og har på seg en jumpsuit med stilig blått print og hvite joggesko. 

Fest dukken til bøylen på setet og hun kan kjøre lange turer godt festet. Sikkerheten først! Det er også en kurv bak på scooteren slik at Barbie kan oppbevare veske og eiendeler under kjøreturen. Scooteren har rullende hjul, bare løsne den sølvfargede støtten og vi kan ønske henne god tur!

Inneholder:

  • Barbie dukke 
  • Scooter
  • Hjelm 

Detaljer:

  • Mål Barbie: 30 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGBK85
EAN887961716962
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.