Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Princess Adventure - dukke og hest med lys og lyd

-22%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

22%
Kampanjepris 575,- Vår lavpris: 737,- Du sparer: 162,-
På lager
SKU
07206-112
   

Barbie opplever hvordan livet som en moderne prinsesse er når hun bytter plass med hennes royale doppelganger, prinsesse Amelia. Med Barbie Princess Adventure dukkesett får du en Barbie-dukke og en hvit hest med rosa sal, passende en prinsesse. Barbie er i ført et moderne antrekk bestående av en kjole med rosa overdel og blått tyllskjørt med sølvstjerner. På hode har hun en tiara en prinsesse verdig.

  • Hesten lyser og lager lyd når du trykker den på panna og spiller 3 original-sanger fra filmen Barbie Princess Adventures.
  • Klapp hestens mule og den vil bevege hode opp og ned.
  • Sett Barbie i salen og hesten vil lyse opp og danse med beina.

La barnet forestille seg sine egne kongelige eventyr eller gjenskape sine favoritt-øyeblikk fra Barbie Princess Adventure.

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AAA-batterier (demo inkludert)
  • Alder: fra 3 år

Merk: Andre dukker og sett fra Barbie Princess Adventure selges separat

Produktdetaljer
ModellGML79
EAN887961857627
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.