Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Princess Adventure - dukke og hest med lys og lyd

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 744,-
På lager
SKU
07206-112
   

Barbie opplever hvordan livet som en moderne prinsesse er når hun bytter plass med hennes dobbelganger, prinsesse Amelia. Med Barbie Princess Adventure dukkesettet får du en Barbie-dukke og en hvit hest med rosa sal, og langt lyst hår. Hesten har over 25 lys- og lyd kombinasjoner, hvor den spiller 3 originale sanger fra "Barbie Princess Adventure" filmen. Trykk på hodet til hesten under tiaraen for å se hovene, tiaraen og hodepynten lyse mens den beveger hodet. Trykk på knappen igjen for å kunne se et magisk lysshow, spille en sang og se den danse og nusse med til sangen. 

Barbie dukken har bevegelige knær slik at hun kan ri, sette dukken i den rosa salen, og sett føttene i bøylene og se henne galoppere av gårde. Dukken har på seg et blått prinsesse skjørt, en glitrende rosa topp, støvler og en tiara. 

  • Hesten har over 25 lys- og lyd kombinasjoer, hvor den spiller 3 orginale sanger fra "Barbie Princess Adventure" filmen.
  • Hesten kan bevege hode opp og ned.
  • Sett Barbie i salen og hesten vil lyse opp og danse med beina.

Inneholder:

  • 1 Barbie dukke 
  • 1 hest 

Detaljer:

  • Mål dukke: 30 cm (H) 
  • Batteribehov: 4 x AAA-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 3 år

Merk: Andre dukker og sett fra Barbie Princess Adventure selges separat

Produktdetaljer
ModellGML79
EAN887961857627
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.