Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Princess Adventure - dukke og hest med over 25 lys- og lydkombinasjoner

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Vår lavpris: 744,-
På lager
SKU
07206-112
   

Barbie opplever hvordan livet som en moderne prinsesse er når hun bytter plass med hennes dobbelganger, prinsesse Amelia. Med Barbie Princess Adventure Prance and Shimmer Horse dukkesettet får du en Barbiedukke og en hvit hest med rosa sal, og langt lyst hår. Hesten har over 25 lys- og lydkombinasjoner, hvor den spiller 3 originale sanger fra "Barbie Princess Adventure" filmen. Trykk på hodet til hesten under tiaraen for å se hovene, tiaraen og hodepynten lyse mens den beveger hodet. Trykk på knappen igjen for å kunne se et magisk lysshow, spille en sang og se den danse og nusse med til sangen. 

Barbie dukken har bevegelige knær slik at hun kan ri, sette dukken i den rosa salen, og sett føttene i bøylene og se henne galoppere av gårde. Dukken har på seg et blått prinsesse skjørt, en glitrende rosa topp, støvler og en tiara. 

Inneholder:

  • 1 Barbie dukke 
  • 1 hest 

Detaljer:

  • Mål dukke: 30 cm (H) 
  • Batteribehov: 4 x AAA (inkludert)
  • Alder: fra 3 år

Merk: Andre dukker og sett fra Barbie Princess Adventure selges separat.

Produktdetaljer
ModellGML79
EAN887961857627
MerkeBarbie
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.