Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Skipper Babysitters Badetid lekesett - badekar og to dukker med mørkt hår

-35%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

35%
Kampanjepris 185,90 Vår lavpris: 286,- Du sparer: 100,-
På lager
SKU
07216-7
   

Gjør badetid til leketid! Barbie® Skipper Babysitters dukker og lekesett lar barn utforske sine omsorgsevner som barnevakt med en Skipper-dukke eller venn, et lite barn eller baby og møbler og tilbehør inspirert av klassiske barndomsminner.

Det er tid for et bad for det vesle barnet. Fyll badekaret med vann og plasser den lille dukken oppi, press knappen på ryggen og se hvordan hun senker armene for å plaske i badekaret. Kjempemoro! Den store gummianda og sjampoflasken kan holdes på plass i mens takket være plug-and-play design. Tørk av dukken med det rosa, mønstrede håndkle.

Inneholder:

  • 1 Skipper barnevakt dukke
  • 1 småbarn dukke
  • 1 badekar
  • 1 and
  • 1 sjampoflaske

Detaljer: 

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellFXH06
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.