Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Skipper-dukke - barnevakt med tilbehør

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 346,-
På lager
SKU
09182-165
   

Dette barnevakt-settet fra Barbie lar Skipper være barnevakt, enten alene eller sammen med en annen dukke. Sammen med det lille barnet kan hun leke, og hjelpe til når barnet skal øve på å gå på do. Snurr toalettpapiret, la dukken sitte på potten, og husk at hendene må vaskes når man er ferdig.

Inneholder:

  • Skipper-dukke
  • Barne-dukke
  • Potte og vask
  • Annet tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 6 x 22 x 32 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellFJB01
EAN0887961531510 
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.