Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Skipper Lekeplass - med dukker, sklie og sandkasse

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 447,-
På lager
SKU
06205-30
   

Barbie Skipper Lekeplass er et morsomt sett som oppmuntrer til fantasifullt rollespill og morsom lek. Skipper sitter barnevakt for den lille niesen sin og hun vil dra på lekeplassen. Så morsomt!

Lekesettet inneholder en beholder med formbar sand (kinetic sand), og den lille jenten kan lage morsomme sandslott og figurer med de medfølgende formene. Når hun er ferdig med det vil hun ha med seg Skipper i den bratte sklien. Svisj... jippi, det var artig. La oss gjøre det igjen.

Inneholder:

  • 1 Barbie Skipper dukke
  • 1 liten dukke
  • Lekestativ med sklie og sandkasse
  • Beholder med formbar sand (kinetic sand)
  • Drikkeflaske

Detaljer:

  • Mål Skipper: 26 cm (H)
  • Alder: fra 3 år

Produktdetaljer
ModellGHV89
EAN887961803587
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.