Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Strollin' Pups - hundepass

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 296,-
På lager
SKU
08195-17
   

Barbie passer på en veldig fin hund og valpen hennes. De må selvsagt luftes og den søte vognen, med kurv, passer perfekt til valpen. Moren vil gå ved siden av i båndet som følger med. Så deilig, nå får Barbie seg en luftetur også.

Barbie kommer her med en søt kjøle med blomster og matchende sko. Hvis valpen ikke vil sitte i vognen kan kurven tas ut av trillen og Barbie kan bære valpen. Et kjempe morsomt lekesett for de som elsker hunder!

Innhold:

  • Barbiedukke 
  • Hund og valp 
  • Trille med kurv 
  • Bånd 

Detaljer:

  • Mål: L20,32 x B6,67 x H32,32 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellCNB21
EAN887961169065
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.