Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie travel helikopter med rotorer som spinner

-35%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
35%
Kampanjepris 224,90 Vår lavpris: 346,- Du sparer: 121.-
På lager
SKU
05192-45
   

Fantasien lar deg hoppe ombord i Barbie-helikopteret, og ta av til verdens kriker og kroker. Det fargerike helikopteret inspirerer til historier i luften. Helikopteret er rosa og blått, med sølvfargede rotorer som spinner med et lite dytt. Plukk det opp, fly gjennom luften og se på alt det spennende som befinner seg på bakken du flyr over. 

Det er plass til to dukker i helikopteret (følger ikke med), dukkene kan styre, og setebeltene holder passasjerene på plass. Inspirert av Barbie Dreamhouse lar barna kikke inn i Barbies hverdag, der hun har spennende opplevelser med familie og venner, eller lager sine egne historier. 

  • Rotorene spinner
  • Barbies karakteristiske farger og design
  • To seter med sikkerhetsbelter

Inneholder:

  • Barbie travel helikopter

Detaljer:

  • Mål: 41 x 19 x 28 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellFWY29
EAN00887961686173
MerkeBarbie
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.