Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Ultimate Closet - klesskap

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 276,-
På lager
SKU
06195-223
   

Dette fantastiske klesskapet, til Barbie, rommer en hel garderobe. Så flott, da kan du få plass til alle tilbehørselementene du har til dine barbiedukker. Og det beste av alt … du kan løfte skapet i håndtaket på toppen for å frakte det med deg. Skapet har glassdører, hyller og kjoleheng.

Innhold:

  • Skap
  • 6 kleshengere

Detaljer:

  • Mål: L32 x B9 x H34 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGBK11
EAN887961716443
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.