Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Wellness - dukke med utstyr til spa

-26%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

26%
Kampanjepris 145,- 197,- Du sparer: 52,-
På lager
SKU
02205-136
   

Barbie kommer her i håndkle og slippers, klar til en nydelig dag på spa! Dette kjempemorsomme lekesettet fra Barbie byr på spennende rollelek og historiefortelling.

La henne lese i magasinet sitt, sett på henne «agurkbrillene» og la hunden ta del i det hele. Den deilige nakkeputen får Barbie til å slappe ekstra godt av. Så flott, Barbie er klar for en spa-dag på baderommet.

Det følger også med en badeand, vaskekost og øyenskygge for den perfekte velvære!

Inneholder:

 • Barbie
 • Hund
 • Nakkepute
 • Håndkle
 • 2 «agurkbriller»
 • Badeand
 • Magasin
 • Vaskekost
 • Øyenskygge
 • Skål

Detaljer:

 • Mål dukke: H29 cm
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGJG55
EAN887961810899
MerkeBarbie
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.