Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Wellness - mediterende dukke

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 274,-
På lager
SKU
02205-141
   

Ta en økt med meditasjon sammen med Barbie. Hun har funnet frem treningstøyet og er klar for en rolig meditasjon. Tightsen og t-skjorten hennes har trykk av regnbuen og skyer og du kan virkelig sveve av gårde med dette lekesettet.

Hunden til Barbie er med på økten og de morsomme skyene med ulike ansiktsuttrykk kan festes på hodet til hunden.

Inneholder:

  • 1 Barbie dukke 
  • 1 hund
  • Tights og t-skjorte
  • Smykke
  • 4 skyer med ansiktsuttrykk

Detaljer:

  • Mål dukke: ca 29 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGNK01
EAN887961872446
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.