Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Wellness Sparkle Mask Spa Day - velvære lekesett med spautstyr, dukke og valp

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Vår lavpris: 336,-
Få igjen på lager
SKU
06227-54
   

Ingenting er mer avslappende enn en dag med hjemmespa og velvære, og med dette Barbie Sparkle Mask Spa lekesettet kan Barbie slappe ordentlig av. I dette dukkesettet følger det med en Barbiedukke med bøyelige knær, en søt valpefigur, og en velværebenk med speil og stol. Velg mellom 7 ansiktsmasker og 3 øyemasker med dyretema og len deg bakover i stolen og nyt en avslappende selvpleie-dag.

Det følger også med en øyemaske til den lille pelskledde vennen, slik at også valpen kan nyte litt egenpleie. På en selvpleiedag er det viktig med komfortable klær, og det fargerike tøyet til Barbie er både mykt og godt å ha på. Det lange blonde håret er holdt unna fjeset med et hårbånd slik at det ikke kommer i veien for ansiktsmaskene.

Inneholder:

  • Barbiedukke
  • Spabenk med speil og stol
  • 7 ansiktsmasker
  • 3 øyemasker
  • Valp
  • Øyemaske til valp
  • Såpe

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellHCM82
EAN194735014774
MerkeBarbie
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.