Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Wheelchair Accessory and Doll - Barbiedukke i rullestol

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 396,-
På lager
SKU
06195-222
   

Denne barbiedukken kommer i en rullestol og er en ekte fashionista. Hun har langt blondt hår, armer og bein som kan bøyes og et tøft antrekk bestående av jeans, t-skjorte, sko og solbriller. Det følger også med en rampe slik at Barbie kommer seg inn hvor enn hun måtte ønske.

Kanskje du kan øve på noen rullestol-triks med Barbie?

Innhold:

  • Barbiedukke
  • Rullestol
  • Antrekk
  • Rampe

Detaljer:

  • Mål: 29 cm høy
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGGL22
EAN887961781441
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.